Winactie: huidanalyse + Rejuvi producten t.w.v. € 300!

Een babyhuidje is zó mooi en zacht! Helaas blijft dit niet zo en heeft iedereen te maken met factoren die je huid kunnen beïnvloeden. Denk aan droge lucht, vrije radicalen, bacteriën, hormonen, voeding en vergeet vooral (!) de zon niet.

Wanneer je denkt dat de conditie van je huid enkel te zien is aan het oppervlak: WRONG! Onder de huid speelt zich zo ontzettend veel af, wat wij met het blote oog niet kunnen zien. Een huidscan kan daarbij helpen en geeft je zicht op onder andere pigmentvorming, rimpels, fijne lijntjes en onzuiverheden.

 

Een aantal maanden geleden heb ik zo’n scan laten uitvoeren bij Hulscher Cosmetics in Almere. Ben je benieuwd naar deze vlog? Klik dan HIER. Zoals verwacht kwam naar voren dat mijn huid veel overtollig pigment bevat. Vervolgens hebben wij een heel gerichte huidverbeteringslijn van Rejuvi uitgekozen die zich specifiek richt op deze pigmentproblemen. Tot op de dag van vandaag ben ik groot fan van deze producten, en laat ik jullie nou ook net passende producten gunnen!

Nu komt het mooie: Mijn enthousiasme wil ik letterlijk met jullie delen! In samenwerking met Hulscher Cosmetics mag ik een huidanalyse inclusief producten weggeven ter waarde van – hou je vast – € 300,-.

Een paar simpele stappen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van zowel Mylifestylegids als Hulscher Cosmetics
  • Deel dit bericht met je vrienden op Facebook en laat bij de reacties weten dat je meedoet.
    Je mag ook iemand taggen voor wie je meedoet of wie je deze winactie zou aanbevelen.
  • Extra winkans? Tag je vriendinnen/vrienden + abonneer je gratis en voor niets op mijn Youtubekanaal.

Op vrijdag 31 maart maak ik de winnaar bekend. Good luck deary’s!

Veel liefs, Dominique

Dit vind je misschien ook leuk?
24 UUR MET ONS! | MYLIFESTYLEGIDS | VLOG #14
Mijn onzekerheden & angsten: hoe tackel ik deze?
Het voedingsschema van Puk – tot 8 maanden + onze beste tip ever

* Illustraties zijn eigendom van Hulscher Cosmetics.

Join the List

Comments

  1. Hey, ik doe al mee met deze winactie op jouw instagram pagina (super leuke pagina trouwens) en ik had niet eens door dat je naast een youtube kanaal ook een blog had! Dus nu zeg ik het ook op jouw blog dat IK MEE DOEN hahah! Super leuke blog ! liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue