Let’s get personal #week1

 

Hi! Het is tijd voor mijn eerste Let’s get personal! Een reallife kijkje in mijn leven including all ups and downs. Dit wekelijks terugkerend artikel komt iedere vrijdag online waarin ik verslag uitbreng van die afgelopen week. Have fun!

Het was een week van tegenstellingen. De nasleep van de feestdagen en andere leuke dingen maar helaas heeft ook de griep toegeslagen. Kijk je mee naar mijn week?

Vrijdag - juist2

nieuwjaarsdag1
Volgens mij is dit voor veel mensen herkenbaar: veel teveel lekkernijen over van de feestdagen! We beginnen goed 🙂 Gezellig met mijn ouders, zussen, de mannen & de kids.

makeuplook

Mijn eenvoudige make-uplook voor vandaag. Herken je de eyeliner die ik gebruikt heb vanuit mijn artikel It’s all about eyeliner! ?

Gijs

Zij mogen natuurlijk niet ontbreken: Gijs (de hond van mijn ouders) en Jagger op de achtergrond (de hond van mijn zus Angelique). Het was nog een hele klus om deze druktemaker op foto vast te leggen.

oliebollen

Van deze lekkere jongens heb ik wel geleerd! Op oudjaarsavond heb ik mijn beugel kapot gegeten aan een oliebol. Lekker was tie wel! Op nieuwjaarsdag heb ik deze maar even laten staan..

beugel

Charmante foto al zeg ik het zelf. Zie je die bracket die verschoven is? Ook achteraan heeft een bracket losgelaten maar die heb ik doorgeslikt.

Die avond heeft Steef lekker een frietje gehaald. Ik ging voor de verse soep die we mee hadden gekregen van paps en mams. Hmm!

 

Zaterdag - juist2

Boodschappen

Zaterdagmorgen was Steef zo lief de boodschappen te halen. Voor mij een mooi moment om aan mijn blog te werken <3

Sinds een aantal weken staat ons appartement te koop. We wonen er met heel veel plezier maar we willen graag wat groter gaan wonen. Die middag zijn we op pad gegaan om te bekijken welke plaats en buurt onze voorkeur heeft. Hebben jullie leuke ideeën?

Daarna zijn we naar onze vrienden Mark en Nicole gegaan. Mark was jarig maar vierde het niet. Toch stonden we even op de stoep met een goede fles wijn. Altijd goed!

zaterdag avondeten

We aten lekker makkelijk die avond. Een broodje gezond met een kop verse soep. Gezellig de kaarsjes aan, kachel voluit en relax een keer op de bank eten. Moet kunnen op de zaterdag!

 

Zondag - juist2

kerstboom

Dag kerstboom! We hebben een kleine nepperd waarin ik de lampjes altijd laat zitten. Een vuilniszak erom, een keer naar de berging lopen en klaar. See u next year! Ook nog even samen door het huis gebanjerd. Alles weer spic en span.

Die middag vierde mijn schoonmoeder Mary haar verjaardag. We zijn even geweest maar ik was al niet fit. Die middag hebben we lekker de serie Once Upon a Time gekeken met een bak thee.

 

Maandag - juist2
Hello Monday! Na 1,5 week vrij te zijn geweest is het weer tijd om te gaan werken.

ortho

Tussendoor even snel naar de ortho. Eindelijk de boel weer repareren. Mijn wang was flink kapot van die scherpe randen van mijn beugel.

beugel2

Ik ben weer happy. Mijn beugel is gemaakt en kijk dat zonnetje! Heeeeerlijk.

loreal

Na een allergische reactie op de shampoo van L’Oréal Vitamino Color kreeg ik heel netjes nieuwe producten van L’Oréal opgestuurd. Chapeau voor L’Oréal!

 

di-wo-do

Dinsdag…. de dag dat de griep heeft toegeslagen. Dinsdag, woensdag en donderdag heb ik hierdoor geen foto’s gemaakt. Ik kwam ook niet verder dan vanuit mijn bed naar de douche, toilet, naar de bank en weer naar bed. Niet veel spannends dus. Ik hoor van heel veel mensen dat ze grieperig zijn of net zijn geweest. Laat ‘m maar snel overwaaien!

De komende week zijn er weer allerlei leuke dingen. Ik hoop dat ik snel wat fitter ben want de muren komen echt op me af. Zaterdagmorgen ga ik gezellig met een vriendin een bakkie doen in de stad. De verleiding van een paar winkels induiken zal ik vast niet kunnen weerstaan. Daarna gaan Steef en ik ergens lunchen en die middag even naar mijn zus. Zondag lekker naar buiten als het weer het toelaat. Verder work @the office en fijn bloggen. Ik zie wel wat de week brengt!

Allemaal een fijne week! <3

Join the List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue