Do vanaf de keukentafel

Do – Mama van Puk Olivia (2 jr) en Fien Flore (10 mnd) – Vrouw van – Rotterdams – Passie voor schrijven – Chaotisch – Positief – Zelfspot – Sarcastisch – Liefdevol – Borrelaar – Liefde voor wijn – Vriendin van het leven

Welkom, wat leuk dat je er bent! Een dosis nuchtere momtalk waarin ik geen onderwerp achterwege laat, en dat alles met een goede scheut sarcasme en zelfspot. Wonend in Papendrecht, maar nauw verbonden met Het Rotterdamse.

Het leven is fijn. Het mooie daarvan, vinden wij, is dat daar weinig voor nodig is. De keukentafel is een onmisbaar item die jullie vaak voorbij zien komen en waar wij dankbaar gebruik van maken. Koffie, heerlijk lange borrelavonden samen, met vrienden, kunnen er prima hard aan werken, en er ontstaat ook nog eens een dotje inspiratie.

Schuif gezellig aan, en ga met een volle buik inspiratie weer weg. Beloof je dan wel dat je snel weer terugkomt? Je krijgt toch weer een keer trek. Je mag overigens ook met een lepel eten.

Liefs, Do

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue