Hét Sintcadeau 2018 + winactie t.w.v. € 109,95

Over het algemeen heb ik de neiging overal net te laat bij te zijn. Niet het wórdt koud – dus laat ik maar alvast handschoenen kopen voor de meisjes, maar shit het ís koud – en nu is alles al weg. Niet met Sintcadeaus! Al weken/maanden van tevoren speur ik internet af zoekende naar dé Sintcadeaus voor Puk en Fien. Deze tip ga ik dan ook zeker met jullie delen. Hier een gegarandeerde hit, en het leuke is dat ik dit item ook nog is mag weggeven. Best welkom denk ik zo in de dure maanden!

Veel losse ‘prullaria’ kopen wij niet. We kopen liever iets duurzaams, en dan mag het best wat duurder zijn. Iets waar ze jaren plezier aan beleven. Een bekend item is natuurlijk het keukentje van Ikea, maar zo zijn er meer pareltjes. Recent ben ik in contact gekomen met Micro Step, en is Puk enorm in de watten gelegd door ze. Apetrots is ze, en wil ze continue haar bijpassende helm op. Geregeld stormt hier dus een peuter door de kamer zonder step, maar met helm. Daar waar wij eerst oké waren met door de woonkamer sjezen, hebben wij dit toch maar even aangepast. Met Fien die de kamer rondgaat is dat toch een prettiger idee!

Het was overigens wel even wennen voor Puk. Daar waar normaal gesproken het stuur omgegooid wordt, en je dus die kant opstuurt, stuur je bij deze step met je gewicht. Je moet dus leunen om te sturen. Goed voor de coördinatie en het evenwicht. Het stuur is verstelbaar, en daardoor te gebruiken tot een jaar of zes. Voor ons vaak een vereiste voor een wat grotere aankoop, want laten we eerlijk zijn. Het is geen klein cadeautje met z’n € 109,95. Nu kan ik makkelijk praten omdat dit artikel zo gesponsord is alswat, maar ik deel altijd enkel de items waar ik volledig achtersta. Kinderen hebben hier jarenlang plezier van! Lees vooral even verder.. Er komt leuks aan..

WINWINWIN!
In samenwerking met Micro Step mag ik een Mini Micro Step Deluxe (in kleur naar keuze) weggeven. Heerlijk dat ik hier iemand mee mag verblijden, en al helemaal in deze bizar dure maanden. De actie loopt via mijn Instagram, dus werp even een blik op de post van vandaag. Wil je meer weten over Micro Step? Kijk vooral even op de website of volg ze op Instagram.

Succes bij deelname! Liefs, Do

 

Join the List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue