Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt www.ditdoetdo.nl. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is © ditdoetdo.nl. Alles op deze website is zelf geproduceerd. Zowel de geschreven teksten als de gemaakte foto’s. Is dit niet het geval staat dit te allen tijde aangegeven. Het gebruiken van mijn foto’s/tekst – zonder te verwijzen naar ditdoetdo.nl – of je voordoen als op profielen of sites zijn absoluut illegaal. Indien dit het geval is zullen er stappen worden ondernomen.

Je mag alleen mijn foto’s op je blog of site gebruiken mits je duidelijk teruglinkt en verwijst naar ditdoetdo.nl. Wees bewust van het feit dat wanneer je mijn foto’s of tekst gebruikt zonder ditdoetdo.nl te vermelden dit valt onder diefstal!

Hoewel ditdoetdo.nl met de grootste zorg wordt samengesteld, is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten en/of onvolledig zijn. Daarnaast zijn al mijn posts geschreven vanuit mijn eigen ervaring. Jouw ervaring kan uiteraard verschillen van die van mij. Aan de inhoud van ditdoetdo.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Wanneer er directe of indirecte schade is ontstaan die het gevolg is door het gebruik van ditdoetdo.nl is ditdoetdo.nl niet aansprakelijk. Ook is ditdoetdo.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en/of gelinkt wordt.

Dit is een actieve website. De inhoud die op dit moment op ditdoetdo.nl staat is te allen tijde aan verandering onderhevig. De inhoud kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Heb je vragen over bovenstaande of twijfel je ergens over? Neem dan contact met mij op via info@mylifestylegids.nl.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue