8x de leukste schoenensale voor de man


Sale, altijd een haat-liefdeverhouding mee gehad. Vroeger liep ik de grote stapels al voorbij, en betaalde liever wat meer voor rustig winkelen dan overal tussen te graaien, en dan misschien een tientje goedkoper uit te zijn. Tegenwoordig sluit het een het ander niet uit, is er zat moois te vinden tegen zachte prijzen, en met de komst van internetshoppen maakt het het allemaal een stuk relaxter. Inmiddels heb ik Steef ook ‘besmet’ met saleshoppen, en aangezien hij voor zijn werk bijna dagelijks nette schoenen draagt zijn deze ook met grote regelmaat aan vervanging toe. Vandaag de acht mooiste (afgeprijsde!) nette schoenen voor de man op een rij. Ook voor jou leuk om tegenaan te kijken… Een stukje eigenbelang is niet verkeerd toch?

Cognac, niet weg te denken
Voor de mannen: investeer in een goede cognacschoen! Steef heeft zeker al zes paar versleten. In combinatie met een matchende riem kan je deze kleur bij bijna alles dragen. Een spijkerbroek, een donderblauwe broek, een groene, het kan allemaal. Een mooi overhemd erboven, en klaar ben je. Onderstaande modellen hebben een structuur, maar je kan natuurlijk ook voor een gladde versie gaan.

Nelson cognac van € 99,99 naar € 79,99 – Daniel Hechter cognac van € 129,99 naar € 99,99

 

Ga voor groen!
Dit is categorie you absolutely love it, or you absolutely hate it. Ik ga voor de eerste. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat de rechterschoen in bestelling staat 😉 Het is geen ‘basisschoen’ (daarbij denk ik eerder aan bruin of zwart), maar wel een heel mooie afwisseling. Fijne bijkomstigheid om het plaatje compleet te maken: de Greve-schoen wordt geleverd met bijpassende riem. Het kost een paar duiten, maar het is wel uberchique.


Nelson groen van € 99,99 naar € 79,99 – Greve groen van € 239,99 naar € 199,99

– voor de oplettende kijker 😉 – 

Chique zwart
Over het algemeen ben ik geen fan van een zwarte nette schoen voor de man. Echter zijn er uitzonderingen, en maakt een simpele zwarte egale schoen plaats voor onderstaande beauty’s met structuur. Wederom komt de Greve-schoen naar voren. Valt het op dat ik weg ben van hun kwaliteit? In reallife vind ik de schoenen nog mooier dan op een plaatje. Ook deze kleur wordt geleverd met bijpassende riem.

Giorgio zwart van € 179,99 naar € 139,99 – Greve zwart van € 239,99 naar € 199,99

 

Multifunctioneel
Heb je incidenteel een gelegenheid voor nette schoenen, en wil je hier geen aparte schoenen voor aanschaffen? Net valt prima te combineren met casual. Deze Ecco’s hebben the best of both worlds. De tijd waarin Ecco als oudbollig wordt gezien is allang verdwenen. Dat bewijst dit maar weer.


Ecco Kenton zwart
van € 159,99 naar € 129,99 – Ecco Kenton bruin van € 159,99 naar € 129,99

 

Nu is dit natuurlijk maar een greep uit de collectie. Wil je meer zien? Klik dan hier

Join the List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue