She believed, she could, so she did

 

Finallyyyyy! mijn blog is in de lucht! Wat heb ik hier naartoe geleefd zeg <3 In deze post geef ik uitgebreid antwoord op de vraag waarom ik ben begonnen met bloggen, wat ik ermee wil bereiken en wat je zoal kan verwachten. ‘Eerste-artikel-waardig’ denk ik zo! Have fun!

Why blogging?
Heel wat jaren terug ben ik begonnen met schrijven omdat ik minder lekker in mijn vel zat. Ik pakte schrijfmateriaal en knalde de ene na de andere zin op papier. Dit waren geen teksten van hoogstaand niveau maar ze hebben mij wel geholpen om de persoon te worden die ik nu ben. Gewoon lekker mezelf met alle plusjes en minnetjes.

De jaren daarop is het schrijven steeds meer naar de achtergrond verschoven. Ik had geen reden meer om te schrijven. Dacht ik. Ik voel me goed, ik ben gelukkig en geniet volop van het leven. Waarom zou ik dan alsnog pen en papier pakken? Wat ik mij niet realiseerde is dat ik het schrijven enorm leuk ben gaan vinden. Het delen van gedachten, kennis en ideeën over vanalles. Toch heeft het jaren geduurd voordat ik de stap heb durven maken om mijn persoonlijke blog te starten. Ik liet mij leiden door de drukte en niet door mijn dromen. Ik hou van controle maar het is heerlijk om die soms bewust los te laten en je dromen na te jagen!

Daarmee kom ik direct bij de vraag wat ik wil bereiken met mijn blog. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik er plezier uithaal. Dat is de absolute nummer 1. De illusie om een bekende blogger te worden heb ik niet. Ik schrijf vooral uit mijn hart en plezier!

What, how and when..
Per week zullen er 3 nieuwe blogposts online komen >> maandag, woensdag & vrijdag om 07.00 uur. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen: van wijn tot make-up en persoonlijke posts. Er zullen weinig terugkerende artikelen zijn. Enkele uitzonderingen zijn de artikelen Let’s get personal en The guilty pleasures van het seizoen. Voor nu heb ik vooral zin om te schrijven!!

Je kan mijn artikelen vinden op mijn website www.mylifestylegids.nl. Daarnaast ben ik actief op Facebook, Instagram en Twitter. Bloglovin en YouTube volgen heel snel!

Hope you’ll like my blog!

 

Join the List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Latest from Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue